Klik her for at tilmelde dig vores nyhedsbrev

Tilmeld

Aktuelt

Onsdag 7. november 2012

Fotograf Ole Mortensen har gjort det igen

Onsdag 4. juli 2012

ER DU FRISK PÅ ET SUNDT LILLE MODELJOB?

Onsdag 20. juni 2012

Pocketudgave af profilbog til gæster på spejderlejren

Mandag 11. juni 2012

Tilsted Coms fotoarkiv vil spille en central rolle i ny dansk film

Se ældre nyheder

Fotograf Ole Mortensen har gjort det igen

Blev Årets Fotograf
- for andet år i træk

Når man bliver kåret til årets fotograf, kan man vælge mellem to ting: Man kan hvile på laurbærene og glæde sig over anerkendelsen, eller man kan se titlen som en ny udfordring og forsøge at blive endnu bedre.
Fotograf Ole Mortensen fra kommunikationsbureauet Tilsted Com ved Holstebro valgte det sidste, da han i 2011 blev valgt som Årets Fotograf. Og det har givet pote, for Ole Mortensen har netop gentaget sin succes og er blevet udnævnt til Årets dff Fotograf 2012 ved årets billedkonkurrence i dff Dansk Fotografisk Forening.
Her opnåede Ole Mortensen samlet de fleste point og dermed titlen som Årets ddf Fotograf 2012. Dertil kommer to sølvmedaljer og to bronzemedaljer.

Konstant udvikling

- Jeg har den holdning, at man konstant skal udvikle sig for at blive bedre. Det gælder både de fotografiske discipliner og evnen til at være selvkritisk. Det er fint, at andre synes, at ens faglige niveau er højt, men man skal også selv kunne vurdere, hvad der er et fagligt højt niveau, siger Ole Mortensen.

Han er meget bevidst om, at han som fotograf bliver bedømt på sin faglige kunnen og sin evne til at udvælge motiverne, alt efter hvad opgaven går ud på.

- Men man skal huske på, at der ikke findes en facitliste for, hvad der er ”det rigtige billede”. Smag og behag er forskellig, og derfor drejer det sig om hele tiden at skubbe grænser og turde stå ved det. Det gør ikke noget, at billeder har kant. De kan f.eks. være manipulerede, så de fremstår kunstige, vendt på hovedet eller blot uskarpe og rystede, tilføjer han.

Han vurderer, at anerkendelsen giver kunderne en garanti for, at hans billeder er professionelt udført i en sublim kvalitet. Både når det gælder erhvervskunder og privatkunder i hans eget firma ”Fotograf Ole Mortensen”.Holstebro Profilbog - Tilsted Com - Naurvej 35 - 7500 Holstebro - Tlf: 9743 2300 - post@tilsted.com

Kontakt vedr. annoncer: Poul Erik Langerhuus - Mobil 5087 3564