Lars Sørensen

Født og opvokset i Holstebro i kvarteret tæt på Nørrelandsskolen. Afsluttede handelsgymnasium på Holstebro Handelsskole i 1987 og flyttede i 1990 til Odense for at læse økonomi på Odense Universitet. Arbejdede fra 1987 – 1990 hos Dansk Investeringsfond (DIFKO) som kontormedhjælper. Bor nu i Vanløse i København og har siden 2002 været ansat som elitechef i Dansk Svømmeunion.
Som svømmer opnåede jeg at i 1991 at blive europamester og nr. 5 ved VM, alt imens jeg stillede op for Holstebro Svømmeclub

Har stadig tæt tilknytning til byen, da min far bor i byen. Og når jeg er på besøg, så står den stort set altid på strøgtur på gågaden og besøg i badelandet med mine børn. Derudover holder jeg meget af Vesterhavet ved Vedersø og gå- og løbeture i skoven og plantagerne rundt om Holstebro.

Lars Sørensen, Elitechef, Dansk -Svømmeunion

Billedet er fra DM i svømning i Holstebro Svømmehal fredag aften 22/11 1991. Lars Sørensen, Holstebro Svømmeclub blev igen -dobbelt dansk mester. Fredag aften blev han mester i 400 meter individuel medley, hvor han også er nordisk -mester samtidig.